I.) Produsele cumparate de la ECOLINE EL SRL pot fi returnate conform legii in termen de 14 zile in urmatoarele situatii:

1) Produsul pe care l-ati primit nu este conform cu specificatiile de pe website-ul nostru

Exemplu: marimea nu este cea indicata de pe website

In acest caz puteti cere inlocuirea produsului cu unul conform (daca exista in oferta noastra) sau puteti cere rambursarea contravalorii. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor (daca este cazul) vor fi suportate de ECOLINE EL SRL, daca se utilizeaza acelasi curier cu care a fost expediata initial comanda respectiva.

2) V-a fost livrat din greseala alt produs decat cel comandat

Va rugam sa returnati cat mai rapid produsul, pentru a putea fi inlocuit cu cel corect. Daca produsul dorit de dvs. nu mai exista in oferta noastra puteti sa cereti rambursarea integrala a contravalorii.

Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor (daca este cazul) vor fi suportate de ECOLINE EL SRL, daca se utilizeaza acelasi curier cu care a fost expediata initial comanda respectiva.

3) Clientul doreste sa renunte la cumparare / produse

Contravaloarea produselor Second Hand se va restitui doar in cazul in care ele si-au pierdut utilitatea din cauza unor defecte care nu au fost specificate pe website sau marimea nu corespunde cu cea afisata (specificata in CM), dar ele se pot schimba cu alte produse, indeplinindu-ne datoria fata de client.

Costurile de returnare vor fi suportate de client.

In cazul in care clientul a beneficiat de transport gratuit si in urma returului valoarea comenzii scade sub 200 de lei se va retine din suma care trebuie restituita contravaloarea transportului .

Restituirea sumei finale se va face catre client numai in cont bancar indicat de acesta (exceptie conturi Revolut) .

Pentru a returna un produs, contactati-ne telefonic sau pe e-mail.

II.) In cazul in care se constata ca un cumparator abuzeaza de politica de retur equantum.ro isi rezerva dreptul :
– sa refuze optiunea de a schimba produsul, cu un alt produs
– sa nu mai onoreze comenzile ulterioare (in acest caz restituind banii daca plata este deja facuta si produsele nu au plecat de la equantum.ro ).